Neagră Filme Crăciun

Posted by Jiky at 11:27 AM

Monday, January 11, 2010

Christmas Carnavaluri aici ofera vă informatii despre două versiuni ale Negre Crăciun Movies. Primii Negre Crăciun Film iesit în anul 1974 şi cea recente în 2006. Filmelor negru Crăciun sunt foarte populare printre oameni şi sunt mijloace perfecte de divertisment timpul vacanţelor.

Bob Clark a fost director al Crăciun Negre film (1974). Exprimate stea din filmul include numele Olivia Hussey, Margot Kidder, Andrea Martin Iacov Edmond Michael Rapport şi Martha Gibson. Movie The Black Christmas (2,006), fost regizat de Glen Morgan şi a inclus exprimate Star of Katie Cassidy, Crystal Lowe, Andrea Martin şi alţii.

Negru de Crăciun este un film palpitanta şi se ocupă de povestea de rele surori Sorority predestinat. Surorile ocupaţi cu festivităţile este bântuit de Craciun de convorbiri telefonice obscene un nevăzut psiho care sparge linistea gospodăriei lor şi le ucide unul câte unul. Linie de poveste rămâne mai mult sau mai puţin aceeaşi în ambele filme, dar schimbările de prezentare cu faţa în schimbare de timp. Filmele sunt printre filmele poporului oroarea preferate. Craciun 2006 Negre este un remake primul. Povestea băiatul Billy şi de experienţa sa din copilarie a primit un tratament corespunzător atât în filme. Pentru a colecta mai multe informaţii despre Negre Filme de Crăciun Carnavaluri Log on la site-ul nostru Crăciun.

0 comments: