O Christmas Carol Play

Posted by Jiky at 3:27 AM

Saturday, January 16, 2010

Un Christmas Carol Play
A Christmas Carol Joaca este bazat pe Charles noi Dickens populară Christmas Carol. O Christmas Carol Joaca poate fi un juca ideal de Crăciun înscenat în timpul timp vacanţă.

A Christmas Carol Joacă

* Umor Dickensian fuzionat cu caracterizarea minunat aduce efectuează veselie de Crăciun şi de majorete într-un mod perfect.


* Directorii Diverse s-au adaptat romanul celebru de Dickens în moduri proprii şi cioplite piese minunată de joacă din ea.O piesă Christmas Carol este despre un om zgârcit vechi, Ebenezer Scrooge care crede că de Crăciun este doar o scuză pentru ca oamenii să dor de locul de muncă.


* Cumpararea cadourilor de Crăciun este inutil în funcţie de pe el. Acesta a şapte caractere mari, inclusiv trei fantome care au Scrooge vizita la Night Before Christmas. Cele trei fantome arată Scrooge greşeală sa în evaluarea de bani peste oameni. Scrooge dă seama vina sa şi promite să schimbe modul său.


* Acesta doreşte spune că "Merry Christmas" pentru toată lumea, în final de joc.


* Amplasat într-o atmosferă cu totul imaterial, această piesă descrie transformarea care suferă principalele sale caracterul şi, prin urmare, răspândi mesajul că de Crăciun este vorba de a răspândi dragostea şi pacea peste tot în jurul.



Cel mai bun * Patrick Stewart a primit premiul Olivier pentru "Entertainment", după piesa a fost organizat în Old Vic Theatre din Londra.


* Strălucit solo de performanţă asemenea, ia adus Drama Desk Award. A Christmas Carol Play este un tot lovit de timp şi este o deosebita placere sa ma uit la ea în zilele festive de Crăciun.

0 comments: