Tort de fructe Reţete

Posted by Jiky at 11:27 PM

Thursday, January 21, 2010

Torturi de Craciun umpluturi de fructe sunt cele mai adorabil tradiţionale de Craciun. Craciun Torturi de fructe cu arome fructe pestriţ sunt foarte delicioase şi gustos. Diverse Craciun fructe Retete Cake sunt prezentate mai jos, pentru usoara si rapida a preparatelor de casă.

Cook prăjituri bune fructe de Crăciun cu aceşti fructe de Crăciun Tort Reţete şi să vă bucuraţi de sezon.

Caise Fructe Cake - Asta este un minunat Crăciun Fructe Tort. Preheat cuptor pentru a 275 de grade Grease F. doi 9 inch bucătărie tub. Într-o cratiţă caise bucătar în apă până sunt siropos. Comunicat de presă-le printr-o sită si lasa-le răcească. Se amestecă untul şi zahăr impreuna in-un bol. Adauga gălbenuşuri de caise ou bătut şi se amestecă bine. Combinaţi Stafide, cirese confiate si ananas confiate fructe uscate şi se amestecă într-un castron acoperit cu o cană de făină. Adauga acest amestec de făină alternativ la amestecul untul cu sucul de caise. Acest batter amestec în fructe amestecate. Adaugă Nuci Pecan tocat sau nucile şi ori la albuşul de ou bătut. Coc la 275 grade F de 2 ore. Prăjituri garniseşte cu ananas şi cireşe confiate.

Crăciun Fructe Cake - cireşe Soak, de mango, afine, stafide, şi Citron in 1 / 4 pahar de rom timp de cel puţin 24 de ore. Coperta bine, şi se păstrează la temperatura camerei. Preîncălziţi cuptorul la Unt de 325 grade F. un 6x3 inch rotunde pan, şi linie cu hârtie pergament. Într-o bol mare, împreună smântână unt si zahar maro până pufos. Beat în ou. Măturică împreună făină, bicarbonat de sodiu, sarea si scortisoara; amestecă în unt si zahar in trei loturi, alternand cu melasă şi lapte. Agitaţie în fructe ud si nuci tocate. Coc in cuptorul preîncălzit pentru 40 la 45 de minute. Se răceşte în tigaie timp de 10 minute, apoi cu presăra 2 linguri rom.

Crăciun Wreath Torturi - Aceste Crăciun Retete Tort de fructe sunt foarte usor. Preincalzeste cuptorul cu 300 de grade F (150 grade C.). Line-o eprubetă 2 tigaie cu straturi de hartie maro, şi grăsime de bine. Într-un castron mari, împreună măturică făină, praf de copt, şi sare. Se amestecă in Stafide, data, cirese, ananas, nuci şi de nucă de cocos. Se amestecă până când toate fructele este acoperit. Într-un alt castron mari, smântână margarină sau untul cu zahăr alb. Adauga coajă de lămâie, suc de lămâie, şi ouă; amestecă bine. Se amestecă în amestecul de fructe. Aluat pregătit răspândit în tigaie. Bake for 2 hours. Răcoros.

0 comments: