"The Nightmare Movie înainte de Crăciun"

Posted by Jiky at 1:27 PM

Friday, January 8, 2010

Crăciunul este de neimaginat fără din 1993 filmul Nightmare înaintea Crăciunului. De Crăciun Carnavaluri este aici, cu toate de care aveţi nevoie pentru 'The Nightmare Movie, înainte de Crăciun. " Este cu privire locuitorii din Oraşul de Halloween, care răpirea Moş Crăciun şi de a lua peste Crăciun un an, şi de haosul care urmează.

Filmul este regizat de Selick Henry şi în scris de Tim Burton. Jack Skellington, regele dovleac de Halloween Orasul este plictisit de a face acelaşi lucru în fiecare an pentru Halloween. Într-o zi el se împiedică în Crăciun oraş, şi este atît de luat cu ideea de Crăciun pe care le încearcă pentru a obţine lilieci rezident, Gnomes şi spiriduşi din oras de Halloween să îl ajute să respecte Crăciun, în loc de Halloween, dar nu poate lua it destul de bine.

Filmul a fost produs de Disney ca urmatoarea generatie de filmare. Până în momentul remorca fost eliberat, echipa sa schimbat productie (Touchstone Pictures, o divizie a Disney), precum şi comparaţii Walt Disney ca animator noi mari s-au dus. Zvonurile care au fost de zbor în jurul Disney au fost că nu a făcut filme PG. Michael Eisner, pe atunci CEO si Presedinte The Walt Disney Company, gasit filmul "prea întuneric pentru copii" şi a avut-o de Touchstone făcut. În octombrie 2006, filmul va fi relansat in 3-D sub Walt Disney banner Pictures.

Tim Burton a spus că poezia iniţial a fost inspirată după ce a văzut de Halloween de afişare marfa fiind într-un magazin luate în jos şi înlocuit cu un ecran de Crăciun. Sloganul citeşte "Un ghoulish poveste de umor, cu cei răi and uimitoare animaţie." Check out mai mult la Crăciun Carnivals'The Nightmare înainte de Film de Crăciun ".

0 comments: