Decoratiuni de Craciun Cake

Posted by Jiky at 9:27 AM

Thursday, January 21, 2010

Torturi de Craciun de coacere se obisnuieste in fiecare familia creştină. Decoratiuni de Craciun Tort sunt pestriţ and exagerat. Decoratiuni de Crăciun Tort scoate abilităţile creative ale factorilor lor.

Împarte la tort următoarele sfaturi de decorare si idei coace prajituri delicioase, acoperită de Craciun cu decoratiuni rafinat. Proaspete flori comestibile face superbă şi uşor de decoratiuni prăjitură de Crăciun. Teanc pe flori proaspete precum violetele dulci, levantica, caprifoi, petale trandafir and calendulas to simplu Torturi de Crăciun. La spre a aduna o strălucire minunată sclipitori la praf prăjituri de flori cu zahăr amenda super.

Fructe proaspete putea fi folosit şi pentru condimenta prăjituri de Crăciun. Kiwi, struguri, portocalele şi căpşuni poate fi amenajat pe partea de sus a unui tort şi cu sirop de lustruit strălucitor. Smochine proaspete tăiate cu dollops de frişcă a face dragut, precum înfrumuseţarea Yummy.

Hârtiei Lace doilies plasat pe tort înainte de a face stergerea prafului de modele dantelate minunate. Desene, cum ar fi stele Lovely, buline, florile, diamantele, viţă de vie, şi valurile pot să fie tăiate în hârtie pergament şi poate fi folosit pentru a punte de până la prăjituri. O modalitate extraordinară de un tort este praf să utilizeze un şablon of radiante linii şi ambele zahăr pudră şi pudră de cacao.

Buclat Ciocolata, Ruffles, dale zimţate şi frunzele sunt o altă modalitate uşoară de jazz, un tort. Ciocolata bucle se poate face cu un poliţist legume de ras pur şi simplu de pe bucăţi de un bloc de ciocolată Marcipana turnate în forme diferite garnituri face foarte atractive. Marţipan poate fi în formă de animale, fructele, legume, florile, precum şi orice forme numeroase fantezistă.

0 comments: