Contemporary Classic Craciun Torturi

Posted by Jiky at 12:27 AM

Sunday, January 24, 2010

Contemporary Classic Torturi de Crăciun sunt perfecte pentru o zi de Crăciun moderne masă. Clasică şi elegant, dar întotdeauna transmiţând o tema festiva, aceste regale contemporan Classic Torturi Crăciun oferi idei şi sursă de inspiraţie pentru decoratori tort de toate abilitati.Scenele de iarnă, teme de Crăciun, de Crăciun şi de coronite florile sunt toate featured, împreună cu individuale prăjituri de Crăciun şi de slice-uri.

Contemporary Clasic Torte de Crăciun se găsesc la o gamă largă de culori si modele. Inrolat mai jos sunt cateva Cake astfel de elemente:

Clasic Noua Zeelandă Christmas Torturi - Aceste Torturi Craciun sunt lente coapte în loturi de mici dimensiuni. Arome de fructe, se adaugă la care fiecare prăjitura că bogaţi şi cu totul decadente gust. Va trebui să gust pentru a crede. Acestea s-au prăjituri făcute cu cele mai bune ingrediente. Există fructelor optzeci la sută în ei, şi o dată ele sunt coapte, ele sunt lăsaţi să coapte şi nu sunt vândute până când nu sunt gata. Ei sunt parte frumos decorate, cu Migdale proaspătă şi Cireşe, cu geamuri si apoi pentru o arata perfect Iced Craciun Cracker Torturi-acest tort realizate manual de Crăciun este ideal de a hipnotiza prietenii şi familia dvs. de acest Crăciun. Acest tort este moale şi deplină a fructelor. Este disponibil în înveliş clară şi glazură decorata cu care pot fi văzute prin ambalaj.

Simnel Torturi - acest tort tradiţional de Crăciun se face cu fructele uscate, coajă de citrice şi mirodenii, şi topped cu marţipan. Delicios de umed şi aromat acest lucru este foarte Yummy.

Mango and Passion Fruit Set Cheese Cakes – This is a real treat. Arome exotică mango şi fructul pasiunii şi prăjitură cu brânză cremoase sunt o combinatie făcute în paradis.

0 comments: