Wedding Crăciun Cake Toppers

Posted by Jiky at 5:27 PM

Saturday, January 23, 2010

Crăciun toppers Nunta tort sunt disponibile într-o gama variata de modele, culori si stilurile de unde cuplurile pot alege oricare ar fi ei cred că s-ar înfăţişa cele mai bune căsătoria lor. Crăciun toppers nunta tort, nu sunt doar pur embellishments intr-o prăjitură, dar mai mult de o emblemă, o cel mai bine care reprezintă iubirea care curge în inimile cuplu în Ajunul Crăciunului.

Dat fiind de mai jos este-o listă de nunta de Crăciun Cake Toppers, care poate fi trecut prin a face decor clasic tort acest Crăciun.

Craciunul CardinaIs Wedding Cake Top
Aceste sunt rafinat Craciun toppers nuntă tort constând dintr-o bărbaţi şi femei, cuib de Crăciun cardinale în mijlocul de pin boughs; Holly frunze, cu fructe de padure si trandafiri. Nu există wrap tul în jurul bază.

Fulgi de zăpadă Regele şi regina Tort de nunta de top
Fiecare fulg de zăpadă care cade la pământ este unic, astfel cum este de fiecare cuplu. Pure, luminoase, spumant alb şi romantice, zăpadă este curat magic care simbolizeaza iubirea, puritatea şi întrupat de frumusete. A pură King alb fulg de zăpadă & Queen stă intr-o grădină de iarnă albă, cu paiete gheata si CALLA crini. The Bride & Groom sunt elegante Beverly Clark "Silhouette" figurine.

Nunta Penguin Cake Top

O pinguin Cuddles dragut iubitor de cuplu într-un domeniu irizatii de zăpadă, cu flori albe şi strălucitoare "Ice" cristale care îi înconjoară. Praf de curcubeu Iridescent sclipici completeaza proiectare.

PPolar de nunta Bear Cake Top

Urşii polari se pacient, dar hotărâtă, si rezistenta este o trăsătură esenţială a acestei creaturi frumoase şi puternic. Un frumos Polar Cuddles Urs tânăr în zăpadă, cu flori albe strălucitoare de partea lor.

Christmas Wedding Ornament

Acest Top tort portretizeaza un cuplu frumos din portelan de salut reciproc sub pomul de Crăciun. Baza se face din plastic şi dantelă.

0 comments: