Imagini de Crăciun Stockings

Posted by Jiky at 8:27 PM

Friday, January 1, 2010

Christmas Poze Depozitarea
Wallpapers christmas ciorapi christmas Wallpapers christmas
Carduri ciorapi de Crãciun de Crăciun felicitari de Craciun


Cu Craciun după colţ, toată lumea este păstrarea ocupat ceva cumpăra sau de alta pentru cele sa apropiat şi dragă. Ciorapi de Craciun sunt, de departe, cadouri ideale, dar destul de comune prea. Strike o diferenţă de Gifting de cei dragi cu poze de Crăciun Stockings.

Sfaturi privind Proiectare Christmas Stockings

* Give vent instinctele dvs. de creatie de pictura un tablou de Crăciun ciorapilor. Lipiţi-l pe o carte poştală marjele şi împodobeau de garnitură Glitters-le cu lipici.


Pentru ca un * exclusiv de mai multe uite, lipiţi mâna pictate propria imagine de depozitare de Crăciun pe o carte poştală şi linia marjele de catifea, cu relief, fetru sau brocart.


Ataşaţi * Nu clopotele grele şi mărunţişuri de pe pomul de Crăciun. Lasă suficient spatiu pe top pentru a primi o stea de argint.


Salbă *, paiete, cristale poată fi utilizat pentru a evidenţia copac. Coupling un pic de brodat cu ornamentaţie cu mărgele poate adăuga o liniuţă din farmecul în acelaşi timp în acelaşi timp, reflectând creatoare dvs. Bend.


Personalizaţi * Pregatire prin gravarea numele dvs. de pe blană catifea si satin un manşon de Stocking.


* Imagini de Crăciun Ciorapi agăţat de la vatră sau cu un perete decorat în fundal poate fi, de asemenea, utilizat ca un perete de cofraje într-un cadru de lemn gravate sau poate fi o carcasă thermocol.


* Daca acestea să nu fi de interes pentru tine, face rost de snaps de Crăciun Ciorapi şi inseraţi-le pe laturile de rama fotografia dumneavoastră preferată.


Imagini * Stockings de Crăciun poate servi un alt sens foarte util. Nu doar oprire la admirand imagine frumoasa de ciorapi de Crăciun, are prietenul tau te-a trimis de Craciun.


Cu * Stai jos toate cărţi poştale şi de bun pamflete doreşte aţi primit pina la data şi Sift prin desene sau modele. Una dintre acestea ar putea captarea atenţiei dumneavoastră. Început de tricotat ciorapi propriul dvs. de Crăciun, cu referire la modelele portretizat pe imagini.


* Nu "te limita la modele de pe imaginile strict. Improvise on them by mix matching them with your own designs.

0 comments: