Nightmare Before Christmas Torturi

Posted by Jiky at 1:27 PM

Friday, January 22, 2010

Nightmare Before Christmas Cake
Înainte Nightmare Craciunul este un film muzical animat despre locuitorii din Orasul de Halloween care a preluat Crăciun. Regizat de Selick animator Henric, a Filmul este bazat pe desenele şi o poezie Tim Burton de. The Nightmare Before Christmas este de aproximativ regele dovleac, Jack Skellington, care devine din ce în obosit de Halloween, de Crăciun Orasul descoperă că este plin de culori minunate şi a sezonului de vacanţă.

Jack decide să aducă oraşul de Crăciun la oraş Halloween. Nightmare Torturi Înainte de Crăciun, sunt elementele specialitate tort care sunt coapte, sub forma de caractere de Halloween portretizat in Nightmare Înainte de Crăciun.

Mobilaţi tortul
Creepily noi ca personaje Sally, Finklestein Dr., Primarul de Halloween oraş şi şmecherie-sau-trio tratarea, Lock, şoc şi Barrel pot fi tăiate în documentele de pergament şi sunt folosite ca Nightmare Before Christmas decor Torturi cu ajutorul unor şabloane . Un tort sau de Hogwarts Jack-o-unităţile lanternă coşmar sunt unice în faţa elemente tort de Crăciun. Icings Fake ca cobwebs murdar, tarantule, figurine scheletul şi soare, lună şi stele a face toppers cosmar tort mare.
Formula Fun
Trei paşi simpli pentru un tort si un cosmar distracţie seara de Crăciun:

Bici la unele Cupcakes înfiorător sau Pops Spider - acestea tratează dulce a face orice noapte Scary Movie spectaculoase.

Întoarceţi în jos luminile ...

. ... şi de ceas una din aceste clasice creepy. Să fest speriat sa inceapa!

Este mai bine sa coace prajituri in casa sau de bucătărie aluminiu strălucitor deoarece aceste ajuta la copt prăjituri la o licitaţie şi coajă maro deschis. Întotdeauna prajituri coc la o pre-cuptor încălzit de preferinţă, cu privire la centrul de la rack cuptor. Introduceţi un drept de lemn, prin scobitoare centrul tort. În cazul în care se iese curata, veţi fi sigur că este timp pentru a scoate tortul din cuptor. Jazz de până tort cu bucle de ciocolată, Ruffles, marţipan şi comestibil flori.

0 comments: