Tineretul Crăciun Plays

Posted by Jiky at 12:27 PM

Wednesday, January 20, 2010

Tineretul Crăciun Plays
Craciun este un timp mare pentru veselia şi de Merry-luare a. Diverse joacă Crăciun sunt organizate în timpul timp vacanţă pentru distracţie complete şi divertisment
Celebre Tineret Crăciun Plays
Tineretul joacă Crăciun sunt în general realizate de către tinerilor si adultilor. Dat fiind mai jos este o listă de tineret Crăciun Plays.
Puneti o privire privind listări şi vedea dacă teatrul apropiat aţi putea fi punerea una pe.

Ciubotar şi a Elfi, Păpuşi Joaca

Christmas Unwrapped

Prezenta juca minunat Crăciun unwraps înţelesul adevărată a sezonului. Jocul nu vorbesc de orice cadou material fiind neambalate dar despre revelarea din darul lui Dumnezeu pentru omenirii. Crăciunul lui Bob Emporium se pregăteşte pentru 26 decembrie, cel mai mare zi a anului pentru returnează, simbolizata de către mulţimi, linii lungi şi clienţii nefericit. Dupa o bewildering şi istovitoare zi, Bob întâlniri Maria, proprietarul de Înţelesul de Crăciun păstra peste stradă, care pretinde să niciodată au clienţii nemulţumiţi. Intrigued de către strategia de comercializarea oferind o cadou liber tuturor clienţilor ei, el intră stoca ei şi descoperă pentru el însuşi că darul lui Dumnezeu nu veni într-o cutie.

Jason's Gift

Prezenta tineret Crăciun joc de treizeci minut se deschide cu un han Betleem alerga de Isaac si Sarah său soţie. Hanul este umplut cu calatorilor care au venit să plătească impozite la Regele Irod. Ajutându-ele este Jason lor, fiul, care a întotdeauna ii pasa pentru oaspeţii. O zi vine atunci când Jason sensibile simte ceva special se va intampla. Omul vine cu soţia sa, care se referă la a da nastere a sosi la han lor. Prin insistenţa lui Jason, Isaac permite tânăr să rămână în hambar a acestora în cazul în care o duce la un alt miracol. A naşterii unui copil aduce lui Isaac şi Jason impreuna.

Not the last straw

Acest lucru joc este pentru adolescenţi şi tineri mai vechi care tese în viaţa lui Isus, împreună cu naşterea lui. Aceasta ne aduce aminte de modul în care lumea pentru totdeauna schimbat cu naşterii sale, viaţa, moartea, si viata dincolo de moarte. Unele din costumele tradiţionale şi de configurare Nasterea Domnului poate fi folosit împreună cu rochie de stradă.

0 comments: