Performanţe Crăciun muzicale

Posted by Jiky at 7:27 AM

Sunday, January 17, 2010

Performanţe Crăciun muzicale
Performanţele de Crăciun muzicale sunt foarte populare, deoarece acestea într-un mod major aduce în esenţa festivitati asociate cu sezon. Copiii, de obicei executa aceste musicaluri şi ei fac tot mai placuta si interesanta pentru copii.
Lista de Performante Crăciun muzicale
Papa Panov

Papa Panov este un musical de Crăciun, care narează povestea unui cizmar vechi.Pe fundalul din acestei dramă act una este stabilit în satul mici Rusă în secolul 19. Papa Panov este prezentat de lucru în magazin lui mici singur. Totuşi, cu tehnica de retrospectivă ajungem să ştim că cizmarul a avut-o familie foarte fericită în trecut, dar pierderea prematură a familiei-a inclus el în durere perpetuu.

* El devine transformat ca el vine în contact cu un preot, care instruieşte-i să citească Biblia. Acum ne din nou veni înapoi în prezent şi de a găsi pe Papa sentiment destul de scăzut, din nou, atunci când a decide să citiţi povestea naşterii lui Hristos din Biblie.


* El a adormit în timp ce citiţi şi vise că Hristos este promiţându-i să-l viziteze în ziua următoare. A doua zi, el oferă o mână de ajutor la un număr de oamenii din sat, care sunt în disperare de cauză şi cu nerabdare asteapta sosirea lui Isus ", dar se simte trist, din nou, ca Isus nu vine să-l viziteze


* Dar adevărul e că Isus a vizitat el, pentru că de servire şi de a ajuta oamenii in nevoie, el a servit de fapt Hristos.


* Acest joc este un musical, iar corul joacă, un rol major în joc. Acest muzicale de Crăciun va induce în mod eficient în copii valorile dezinteresare şi necesitatea de a ajuta oamenii in nevoie.


* Aceasta este calea cea mai dureroasă pentru a sluji Domnului. Semne de Crăciun, este un alt muzicale contemporană Crăciun,, unde copiii utilizarea semnele pentru a narez povestea Crăciun, a naşterea de Mântuitorul nostru, Isus Hristos. Acest muzical are unele cântece contemporane Crăciun şi unele dintre colinde vechi de Crăciun au primit, de asemenea, de tratament original şi moderne.



* The Kids se bucure cu adevarat care iau parte la spectacole de Crăciun muzicale, astfel încât să le încurajeze tot mai mult şi retrăi zilele tale copilărie peste tot din nou.


* Sărbători acest sezon festive cu Carnavaluri de Crăciun şi de a parcurge alte legături de pe acest site pentru a afla mai multe despre jocuri de Crăciun pentru copii. Afla mai multe Crăciun Plays muzicale de la Crăciun Carnavaluri

0 comments: