Jamaican Christmas Torturi

Posted by Jiky at 7:27 AM

Sunday, January 24, 2010

Sezonul de Craciun în Jamaica este timpul cel mai al anului festiv, plin de distracţie, muzică tratează speciale, şi adunări fericit cu prietenii şi familia. Din diferitele Jamaican de Crăciun Torturi vin roşu şi fruitcake rom este tradiţional şi este mâncată în cele mai multe case.

Fructele cum ar Stafide, coacăze şi prunele în tort sunt înmuiate în vin roşu şi rom alb, cateva luni înainte de Crăciun.This allows enough time for it to ripen for the Christmas season.

Având în vedere de mai jos este o listă de popular Jamaican Craciun Torturi impreuna cu retete lor:

Vin rosu si rom Tort de fructe - Jamaican Aceste Torturi de Crăciun sunt fabricate din fructe amestecate, stafidele, romul, melasa, vanilie şi vin. Cream unt şi zahăr într-un castron. Ouă Beat bine şi se adaugă la untul crema şi zahăr. Adauga 1-ceasca de faina, praf şi sare de copt. Se amestecă în fructelor, rom, vin si melasa până obţineţi o pastă neted. Coaceţi 350 de grade.

Rich Morcov Ginger Cake - Incalziti cuptorul la grade 350. Grease şi făină de bucătărie rotund tort cu Joy Baker. Se amestecă zahărul împreună făină, şi condimente intr-o castron mare. Adauga bătut uşor de ouă şi de petrol şi morcovi rasă. Se toarnă aluat în mod egal în cele două bucătărie tort preparat. Coc în cuptor preîncălzit. Tort Se lasă să se răcească, apoi eliminaţi de la tigaie si inghet de glazurare cu cremă de brânză.

Jamaican Rum Cake - Fabricat din rom jamaican, cacao untul şi acesta este un tort delicioase, de Crăciun. Exemplu de rom pentru calitate. Verifica-l din nou pentru a face OK-vă că este. Cu mixer electric, bate untul şi sifon într-un castron mare pufos. Se adaugă 2 ouă mari, 2 cesti de suc de fructe şi bate "pina la mare. Următoare se adaugă sare, cacao şi suc de lămâie şi rom proba din nou. Fold în unt si nuci tocate încordate. Se toarnă amestecul in tigaie cuptor şi se încălzeşte.

0 comments: