White Christmas Movie

Posted by Jiky at 6:27 AM

Friday, January 8, 2010

White Christmas este un film care ieşea în 1954. Tune din acest Craciun cu unele din filme renumite, complotul-linii şi de popularitate contemporane care se bucură. Craciun Carnavaluri este aici, cu toate informaţiile pe alb Crăciun Movie.

Cântecul a White Christmas este, fără îndoială cel mai faimoase şi popular al tuturor timpurilor. De muzica si versurile pentru Craciun alb-au scris de Irving Berlin în 1942. Filmul este regizat de Michael Curtis de la Paramount Pictures-staţie de lucru.

Dupa ce iese din armată după al doilea război mondial, Bob Wallace si Phil echipă Davis, pentru un cântec de top-şi-act de dans în cazul în care Davis joacă Matchmaker şi introduce Wallace la o pereche de surori frumoase (Betty şi Judy), care au, de asemenea, o melodie-şi-dans să acţioneze în magazin. Betty şi Judy Când călătoresc în Vermont pentru a efectua pentru un spectacol de Crăciun, Wallace şi Davis urmeze, doar pentru a găsi că fostul comandant lor, generalul Waverly, este depună proprietar. O serie de amestec romantic-up reuşi ca artiştilor interpreţi sau executanţi încearcă să ajute general.

Exprimate include Bing Crosby şi Danny Kaye în rolurile plumb doi, cu Rosemary Clooney Ellen şi Vera ca surorile. The Sisters "" act comedie care Bing si Danny efectua fost nu există iniţial în scenariu. Ei au fost în jurul Clowning pe setul şi directorului crezut ca a fost atat de amuzant că aceasta a fost încorporată. Afla totul despre White Christmas Film de la Carnivals Crăciun.

0 comments: