Merry Christmas Muppet filme

Posted by Jiky at 5:27 AM

Wednesday, January 13, 2010

Merry Muppet filme de Crăciun sunt ideale pentru vizualizarea de vacanţă. Daca e Ninge afară şi sunteţi limitate la casa ta, nu urmări Merry Muppet Christmas filme, împreună cu familia şi prietenii. Dacă sunteţi uitam cu copii dvs., acesta este mai bine să opteze pentru versiunile relativ nouă în care acestea sunt uşoare şi simplu merge cu inima, dar dacă e tu, du-te pentru 1979 Premier Muppet Movie.

Most de la DVD-urile sunt disponibile în magazinele conduce şi că este timpul Crăciun, esti probabil să se găsească chiar şi versiunile abia disponibil în magazinele în această perioadă a anului.

Merry Muppet Filme Crăciun sunt destul de populare si DVD-uri cu acelaşi putea servi ca ideal de dusuri Crăciun. Se merge în jos şi, cu toate grupurile stabileşte vârsta şi starea de spirit de Crăciun. Aici sunt nume de câteva din populare Merry Muppet Christmas filme, ceea ce ai putea trece de pe ca dusuri de vacanţă.

# The Great Muppet Caper-50th Anniversary Kermit's Edition

# Wizard The Muppet din Oz

# The Muppet Show-Season One

* The Movie Muppet

* The Muppet's Take Manhattan

Dar cel mai faimos dintre acestea este tot Este foarte Merry Christmas Muppet Movie, care primit o nominalizare la Premiile Emmy. Centrele film în jurul modului în care bancher subtil Miss Bitterman încearcă să preia Teatrul Muppet unde ea intenţionează să construiască o club de noapte şi modul în care ea se duce cam face-o, folosind mijloace neloiale. Ea Pepe trucuri în care copia ei numai de contract între tatăl ei, precum şi Muppets and forecloses de pe Teatrul Muppet doar câteva zile înainte de Muppets plănuise să deţină o extravaganta de Crăciun. Dar, în ciuda tuturor odds Muppets Tine-te bine, făcând sacrificii nenumărate în procesul tehnologic şi în final succes în a menţine Teatrul. Kermit, de broască va fura cu siguranţă inimile copiilor, dar ai putea opta şi pentru mai mature Muppet Crăciun Carol. Pentru mai multe detalii log on la Carnavaluri site-ul nostru de Crăciun.

0 comments: