Christmas Plays

Posted by Jiky at 8:27 PM

Friday, January 15, 2010

Crăciun Plays
Crăciun este un moment mare pentru veselia si vesel-making. Diverse joacă Crăciun, sunt organizate pe durata de timp de vacanţă pentru distracţie complete şi de divertisment.
Favorite Crăciun Plays
Dat fiind mai jos este o listă de preferate Crăciun Plays. Pune-o privire asupra listări şi a vedea dacă teatrul apropiat s-ar putea fi punerea unul pe.

* Un Broadway Christmas Carol al

Acest joc Craciunul este a avut loc la Casa Runda Theater din Silver Spring, MD în fiecare an. In aceasta versiune, A Christmas Carol se cântă de trei actori folosind parodii de asteptare spectacol pe Broadway.

* Santa's Magic Hat

Acest este un teatru de păpuşi de Crăciun care aduce afară spiritul de Crăciun excelent. Marionete Nouă mână alcătuiesc exprimate. A elf indecente conspires cu un băieţel să fure capac Santa's magic. Cine poartă pălărie se ocupă de Crăciun. Zâna Snow descopera planul lor de rău şi îi transformă în zăpadă.

Amazing Crăciun Plays
* The unt Angel

The Angel unt, Maria şi Iosif, Irod Nut & sacrificării de 12 Colinde rezultat într-un copac de pere este titlul complet al acestui joc de William Gibson. In aceasta poveste, Mary are planuri de a purta un copil. Îngerul de unt trebuie să o conving. Există râsete şi distracţie pe parcursul emisiunii, aceasta se termină la o notă de introspectiva ce sume de până de Crăciun.

* The Long Crăciun Cina

O într-un act de Thorton Wilder, acest 30-joc minute acoperă 90 ani şi reprezintă 90 mese de Crăciun în familie Bayard. Dezvoltarea zonelor rurale, schimbările în vamă şi maniere, creşterea de familie Bayard, precum şi acumularea lor de suma de proprietate până viu un aspect largă de viaţă american. Aceasta este o piesă uimitoare joacă Craciun.

0 comments: