Sew Crăciun Stockings

Posted by Jiky at 12:27 AM

Sunday, January 3, 2010

Sew Christmas Stockings
Privind prin a sute de ciorapi în magazinele nenumărate, dar niciuna dintre ele pare a fi faptul că având în marginea pe care sunteţi în căutarea frenetic pentru? Nu fi dezamăgit. Aici suntem noi, oferindu-vă cu soluţii, care au obligaţia să lucreze minuni pentru tine.

Idei cu privire la cusut Christmas Stockings
Dacă sunt mai înclinaţi pe care aerisire de creativitate dvs., aţi putea coase efectiv propriu Stockings de Crăciun, da o nota de artistic de decorare a acestuia de către acesta, cu desene proprii şi se mândresc cu purtand-o chiar tu. Daca se întâmplă să fie printre puţini care au o fascinatia pentru Stockings cusute, ne-am veşti bune prea. Ready-made Sew Ciorapi de Crăciun sunt, de asemenea, disponibile în magazinele, ceea ce ar satisface siguranţă la cerinţele dumneavoastră şi gusturi.

* Suntem mult prea familiar cu Ciorapi tricotate. Strike o diferenţă de către acest Crăciun optând pentru Sew Christmas Stockings. Rack creierul tau de a inventa modele noi şi motive. Analizeze, împreună cu tesaturi diferite şi texturi variate, astfel cum acestea sunt chintesenţa materiilor prime pentru şold dvs. Sew Ciorapi de Crăciun în acest an.


* Alegerea unui adecvat paleta de culori este foarte important. Culori contrastante sunt pariurile de obicei. Dacă sunteţi destul de indraznete nuante pastel supleant luminos şi păstrarea în vedere faptul că acestea se completează reciproc.


Măsura în care este * În ceea texturi, simtă şi ţesături sunt vizate un pic de experimentare s-ar face mai bine decat rau. Spokane, brocarturi, lână, catifele and Satin sunt materiale utilizate cel mai frecvent.


* Satin, Lanţuri şi os de hering câteva copci sunt ideale pentru definirea marjele timp ce corpul si mansetele daca arata destul de infrumusetata cu appliqués, dantele şi motive de lumină.


* De un aspect mai multe lux, linie palmă cu blana şi completaţi iniţialele dvs. inscripţionat pe manşetă cu margele, paiete si cristale sau pur şi simplu ataşaţi pompoms and ciucuri să ofere un aspect mai jucăuş.

0 comments: