"O poveste de Crăciun" Film

Posted by Jiky at 11:27 PM

Thursday, January 7, 2010

une in this Christmas with some of the renowned movies,their plot-lines and the contemporary popularity that they enjoy.Christmas Carnivals offers information on 'A Christmas Story' Movie. Filmul, o poveste de Crăciun, a fost facut în 1983 de Bob Clark. Scenariul: Jean se bazează pe Ciobanescul romanul cu acelaşi nume de el.

Este 1940 în oraşul Hammond Indiana. 9-year-old Parker doreşte o Ralph oficial Roşie Ryder acţiune carabină-200-shot gama de modele BB puşcă cu un compas în stoc de Crăciun. Având în mai tineri să se ocupe de fratele şi Randy BULLY şcoală, Ralphie nu stie cum el va supravietui mult timp suficient pentru a obţine arma BB de Crăciun. When Ralph asks his mother for gun for Christmas, she says, “No, you'll shoot your eye out''.

Când Dna Shields, Ralph profesor de la Elementary School Harding, atribuie de clasa pentru a scrie o tema despre ce doresc de Crăciun, Ralph vede o ocazie de aur să-şi exprime dorinţa lui de a avea o arma Red Ryder BB. Ralph primeste un C + si Shields a scris d-na "Veţi trage cu ochiul tău out" la tema. Ralph Planul lui următor este a solicita Moş Crăciun pentru o Ryder Red arma BB, precum şi Santa răspunde spunând: "Vă veţi trage cu ochiul tău afară, pustiule.'' Prin acest timp, Ralph a avut destul de asta. Atunci când Farkus Scut, a teroriza şi aliat Grover lui Dill alege pe el Ralph timp pe drum spre casă, Ralph knocks Grover mărar la pământ, pumni Scut and lire sterline capul pe zapada de mai multe ori. Ralph se crede niciodata nu veţi primi arma BB de Crăciun acum. Dar cineva ar putea avea planificat o surpriza pentru Ralph.

Oamenii din Cleveland au fost incredibil de colaborare în timpul filmărilor, donarea vehiculele antic de la fiecare colţ al oraşului. Acest lucru a ajutat la consolidarea autenticitatea proiectare producţie. Pentru toate detaliile filmului, surf Carnavaluri Crăciun.

0 comments: