Personalizat de Crăciun Stockings

Posted by Jiky at 6:27 AM

Friday, January 1, 2010

Un ciorap personalizată Craciunul este una cadou perfect obiecte de familie pentru un copil şi un nepot. Christmas Carnavaluri are stiluri pentru personalizate ciorapi Crăciun de la clasic la mână contemporane-pictate de către designeri de top astfel încât că abilităţile dvs. împletit aduce cele mai bune rezultate.

* Scandinave modele de Craciun sunt perfecte pentru a începe o traditie de familie de lână tricotate. Fiecare stocului este mâna-tricotate, cu atenţie, pentru a ultimul timp. Culori Frapant sunt Cranberrry, Molid Heather, Lumina Spruce Grey.
* Alegeti din bateristul şi lemn, Santa's Lista, Hearts and Angels, ren Santa, Santa Lapte şi Cookies şi Vinului Santa's Crama în toate nuanţele de Paternayan persan Fire.
* Fire de bumbac Pearl, deşi costisitoare decât prima, sunt utilizate pentru mână Kris Kringle-design pictat ac Rezultate Santa care o pungă de cadou imbracati in rosu puternic pentru a atrage mulţimile mici.
* August Designs like the Madonna with the Child, offer the most beautiful and limited needlepoint patterns painted in full color in 10/20 Penelope canvas. This allows the stitcher to do the Half Cross or Continental stitch or Pettipoint. Fibre de bumbac mata suplimentare şi pot fi achiziţionate pentru Continental sau copci Basketweave.

0 comments: