Crăciun, cu Kranks

Posted by Jiky at 2:27 AM

Thursday, January 14, 2010

Christmas With The Kranks "este un film de benzi desenate, regizat de Joe Roth, pe de Crăciun care am lansat în 2004. Filmul încearcă Jamie Lee Curtis şi Tim Allen este bazat pe povestea Sar peste de Craciun de John Grisham.

Povestea e cam un cuplu, Luther Krank (Tim Allen) şi Nora Krank (Jamie Lee Curtis), cine decide să scap de trivia de Crăciun şi de du-te off la spre un loc tropical, pentru o vacanta, astfel cum a fiica lor nu ar fi acasă de Crăciun . Din acest motiv, ei evita crearea bradul de Crăciun şi de a face decoratiuni de Craciun la casa lor.

Situaţia se agravează atunci când Luther Krank refuză să pună om de zăpadă lui iluminate geroasă de pe acoperiş. Ca rezultat, ei trebuie să se confrunte furie de la vecinii de la strada acestora; Hemlock Street este faimos pentru om de zăpadă şi a câştigat, de asemenea, de multe concursuri efectuate de ziarele locale. Această bătălie între Kranks deveni lor si vecinii ameninţă să armonia a comunităţii şi, bineînţeles, spiritul de Crăciun.

Dintr-o dată, Luther şi Nora Karnk primeşte un apel telefonic de la fiica lor de Blair in care, fiica declară că este de fapt, de planificare să vină acasă de Crăciun. Acest lucru creează o mulţime de ravagii, deoarece trebuie să îşi schimbe Kranks planurilor de dreptul lor de vacanţă, înainte de vacanţă. Acum, ei au mai mică de douăzeci şi patru oră pentru a obţine ei si vecinii lor Hemlock pe strada inapoi la spiritul de Crăciun.

0 comments: