Jimmy Stewart Crăciun Film

Posted by Jiky at 7:27 PM

Wednesday, January 13, 2010

Cel mai bun mod de a intra în starea de spirit de vacanţă este de urmărind pe Jimmy Stewart Film Craciun cu familia si prietenii dumneavoastra.Jimmy Stewart are nevoie de nici o introducere. El a fost un star lume celebru film care vreodată de film popular, acesta este un Wonderful Life creat valuri majore din Hollywood.

If you are looking for the right kind of movie which would set the mood for Christmas, settle for the best, feel good movie Hollywood has ever produced, the Jimmy Stewart starrer It's A Wonderful Life. Jimmy Stewart sau James Maitland Stewart a avut un talent pentru care acţionează dreptul de zile de la copilărie şi era destul de atasat de performante trucuri magice. Jimmy a participat la studentul joacă în timp ce era student la Universitatea Princeton. Cariera sa a decolat sa dus o dată în New York şi a aterizat cu unele roluri pe Broadway. Pauză Primul său major a venit atunci când a semnat un contract cu MGM şi condus de la Hollywood. Apoi, nu a existat nici o privire înapoi. În timpul al doilea război mondial, el s-au alăturat armatei americane si a primit mai multe medalii inclusiv Distinguished Flying Crucea şi-au ridicat la gradul de colonel. El a fost reluată în calitate şi, în curând a câştigat peste inimile a milioane de oameni. Unele din filmele sale sunt mai bune "Destry Rides Again" (1,939), The Cheyenne Social Club "(1,970), în timp ce" Mr. Smith Goes to Washington ", The Philadelphia Story" ", It's a Wonderful Life", "Harvey", i-au adus nominalizări la Oscar şi cele mai bune premii actor.

Dar cele mai bune Jimmy Stewart Crăciun, filmul este de departe, este o Wonderful Life, care se ocupa cu un om numit George Bailey, care sacrificat visele lui mare pentru îmbunătăţirii oraşul său natal, Bedford Falls, dar nu din vina proprie, el misplaces un 8000 dolari împrumut şi cu maşinaţiunile de milionar rău, domnul Potter monitorizează în spatele lui, el încearcă să se sinucidă, dar funcţie de evoluţia evenimentelor vigoare-l pentru a salva viaţa lui Clarence îngerul păzitor, care devine o aripa pentru care au fost încununate de succes în convingerea Bailey că viaţa lui a fost una fructuoasă, după cum arată el Bailey ce ar fi întâmplat dacă nu ar fi născut la toate.

0 comments: