Four Christmases Movie Preview

Posted by Jiky at 4:27 PM

Thursday, January 7, 2010

În ceea ce aşteptăm pentru vacanţa de Crăciun, cabine de dus pe Hollywood-ne o gama de filme de Crăciun. De la Mos Craciun sa Grinch, din familiile fericit să stepmothers răi, vom vedea totul în aceste lovituri uşoare de Crăciun.

Sezonul de anul acesta vacanta ar fi de asemenea foarte mult in magazinul pentru iubitorii de film. Să aruncăm o incursiune în un film de Crăciun care este a face prea mult zgomot acest moment al anului ...

Four Christmases Storyline Ai auzit de divorţ şi de Crăciun, împreună! În timp ce le oferă (sperăm!) unele de pace la care separă cuplu, problema de divorţ are efecte propriile sale adverse. Divorţul aduce o dilemă cu totul nou pentru copiii din familia - Pe cine să viziteze de Craciun?

Ai chiar trebuie să îşi viziteze părinţii dumneavoastră de Crăciun? - Este problema. Trust us, if you don't visit, you are doomed for your entire life. Reese Witherspoon and Vince Vaughn aparent sunt foarte conştiente de consecinţe, şi există vine nebunia pentru a ajunge, salut, şi pentru a îndeplini părinţii lor în ziua de Crăciun.

Vă întrebaţi ce vorbim despre? 'Patru Crăciun,' unui New Line Cinema si ochean de film de divertisment, arată de doar mulţi dintre noi au confruntat de Craciun. 'Patru Christmases "vorbeşte despre o durere familiară care Kate (Reese) si Brad (Vince) trec printr timp ce încerca să viziteze fiecare dintre părinţii lor patru - toate divorţat şi sa recăsătorit. Craciun devine o catastrofă pentru aceştia încearcă să administreze O vizita in patru gospodării diferite.

Este încă necunoscut cât de mult de un dezastru Craciun lor se dovedeşte a fi. În timp ce sărbătorile sunt toate despre dureroasă şi distracţie, săraci Kate si Brad sunt chinuit încearcă să ţină părinţii lor fericiti. Numai în cazul în care a avut două familii de a vizita - Ah, durerea.

Turnare a Four Christmases Film Este un ceas aşteptaţi şi în această comedie romantica programat sa fie lansat în luna noiembrie. Altele decât Vince Vaughn si Reese Witherspoon, exprimate de film Robert Duvall De asemenea include, Sissy Spacek, Dwight Yoakam, şi Mary Steenburgen.

0 comments: