Vata Christmas Stockings

Posted by Jiky at 5:27 PM

Saturday, January 2, 2010

Vata Crăciun Stockings
Vata Crăciun Ciorapi poate fi o pre bun-Christmas exerciţiu pentru copii să le menţină angajat. Desenele simplu de mozaic uite-adevar uimitoare de pe ciorapi de Crăciun.
Cum se face o vata de Crăciun Stockings

* Culoarea pături şi ţesături poate fi achizitionat în funcţie de cei alegere. The ciorapi de vata de Crăciun poate fi administrat sub formă de cadouri de oaspeti. Acesta poate fi, de asemenea sursa buna de decor de Crăciun.


* Ţesăturile folosite pentru fabricarea sosetelor quilt ar trebui să fie, de preferinţă, de bumbac. Vata ciorap de Crăciun arata cel mai bine când sunt mari. Culorile alese trebuie să fie cu litere aldine sau pot fi, de asemenea, un motiv de Craciun de alb, rosu şi negru.


* Piesele de stofa ar trebui să fie cusuta, împreună cu două straturi, în partea din faţă şi unul la partea din spate. Ar fi util dacă puteţi face un aspect de hartie a stocare înaintea începerii off. Acesta poate fi realizat prin copierea unui şosetă sau de un ciorap pe hartie. Benzile de haine trebuie să fie tăiate şi cusute conferindu-i o formă de ciorap.


* The de baza este de muncă pentru a conferi un "L" formă. Appliqué de lucru se poate face chiar să împodobesc ciorapii. Ochiurile poate fi extinsă, astfel încât stocarea arată patchier şi deci mai atractiv. Glezna mâini şi picioare ar trebui subliniate să-i dea apel mai multe.


* Ciorapi de vata de Crăciun poate fi achizitionat in magazinele online, precum şi. Dar este întotdeauna mai bine să mână face si personalizeaza.


După cum * În măsura texturi, simt şi ţesături sunt implicate un pic de experimentare ar face mai mult bine decât rău. Spokane, brocarturi, lână, and Satin catifele sunt materialele cel mai des folosite.


* Satin, Lanţuri şi os de hering câteva copci sunt ideale pentru definirea marjele in timp ce corpul si mansetele privire destul de infrumusetata cu appliqués în cazul în care, dantele şi motive de lumină.


Pentru * un aspect mai de lux, line a manşetă cu blana şi completaţi iniţialele dvs. inscripţionat pe manşetă cu margele, paiete si cristale sau pur şi simplu ataşaţi pompoms ciucuri and să ofere un aspect mai jucăuş.

0 comments: