Idei Christmas Cake Mobilaţi

Posted by Jiky at 3:27 AM

Saturday, January 23, 2010

Turte de coacere de Crăciun se obişnuieşte în orice familie creştină. Idei de Crăciun Tort Mobilaţi sunt pestriţ and exagerat. Ideile Christmas Tort Decoratiuni scoate in evidenta abilitatile creative ale factorilor acestora.

Ponderea la tort următoarele Crăciun idei de decorare coace prăjituri delicioase, Craciun puneau cu decoraţiuni rafinat. Fresh edible flowers make gorgeous and easy Christmas cake decorations. Teanc de flori proaspete, cum ar fi dulce Nuanţe de violet, levantica, caprifoi, a crescut petale and calendulas to simplu Torturi de Craciun. Pentru a adćuga o strălucire minunat sclipitori la praful de prăjituri de flori cu zahăr Super fine.

Fructe proaspete poate fi, de asemenea, folosit pentru a condimenta prăjituri de Craciun. Kiwi, strugurii, portocalele şi căpşuni poate fi dispuse pe partea de sus a unui tort şi lustruit cu sirop de stralucitor. Smochine proaspete tăiate cu dollops de frişcă face dragut, precum înfrumuseţarea Yummy.

Hârtiei Lace doilies plasat peste tort ştergerea prafului înainte de a face modele dantelate minunat. Desenelor şi modelelor Lovely, cum ar fi stelele, buline, flori, diamantele, viţă de vie, şi valurile poate fi tăiate în hârtie pergament şi poate fi folosit pentru a punte de până la prăjituri. O modalitate mare la praful de un tort este utilizarea unei linii de stencil of radiante şi ambele zahăr pudră şi pudră cacao.

Bucle Ciocolata, Ruffles, plăci zigzaguri şi frunzele de un alt mod sunt uşor de Jazz un tort. Bucle de ciocolata se pot face cu o maşină de cojit legume prin simpla de ras de pe bucati dintr-un bloc de ciocolată Marcipana turnate în forme diferite garnituri face foarte atractive. Marţipan se pot forma la animale, fructe, legume, flori, precum şi orice forme numeroase fanteziste.

0 comments: