Judy Garland Christmas Movie

Posted by Jiky at 3:27 PM

Tuesday, January 12, 2010

În cazul în care sunteţi un buff de cinema şi un iubit muzica la acelaşi merge Judy Garland Film de Crăciun este un ideal pentru tine. Chill out, prezenta de Crăciun, înapoi macră pe canapea şi se bucură de filme tot timpul melodiile preferate şi a unuia dintre cele mai mari actrite de la Hollywood-a produs vreodată.

Judy Garland, Frances Ethel Gumm iniţial a fost un american care actrita este considerat ca fiind unul dintre stele mai mari cântarea Hollywood Epocii de Aur a filmelor muzicale. Capacitatea ei cântând-a făcut deja o celebru si a fost aclamati pentru acelaşi nivel mondial. Insa film care la adus-o lumină de var fost "ne întâlnim în St Louis" Who's cântece "Cântecul Trolley" "The Boy Next Door", şi "Have Yourself o Merry Little Christmas" a devenit hit-uri internaţionale. "Have Yourself o Merry Little Christmas "si" Song Trolley ", în colaborare cu" Ia-Happy "de la Teatru de vara si" Omul care a scapat de la A Star Is Born si cel mai important "Over the Rainbow" au fost selectate de către American de Film Institut ca melodia filmului # 1 a tuturor timpurilor, ca o parte din "lor 100 de ani ... 100 Songs" lista de pe langa "Over the Rainbow", fiind plasat ca numărul 1 în Cântecele Centuryproject a, de către National Endowment pentru Arte şi înregistrarea Industriei Association of Americii.

Ea Caracteristici stele puţini dintre cei care au fost recunoscute pe Hollywood Walk of Fame si o timbre poştale comemorative a fost emis pe numele său.Besides the Grammy Lifetime Achievement Award and many of her recordings inducted into the Grammy Hall of Fame, A Judy Garland Day is celebrated in Minnesota on June 22, in memory of her legacy.

0 comments: