Christmas Idei de Joaca

Posted by Jiky at 11:27 AM

Monday, January 18, 2010

Christmas Idei de Joaca
Crăciunul Redă se bazează pe poveştile de Crăciun. Punerea in acelasi an joaca de an ar putea să le facă stătut si posomorita. Acestea pot pierde majorete de Crăciun şi de caldura ele aduc în perioada de vacanţă.

Lista de Idei de Crăciun Joacă

* A ajuta cu aceasta problema vine de mai multe Crăciun Idei Play, care poate fi trecut printr-pentru producerea de piese de Crăciun interesante şi deliciul sănătoase ale publicului.


* În aceste idei câteva încerca să joace de Crăciun a pune sus un joc de Crăciun care congregaţia dumneavoastră va amintesc pentru o lungă perioadă de timp să vină.

O juca uşor de pus pe cu interpreti mai puţine este un reenactment de la naşterea lui Isus. In timp ce naratorul recita ceilalţi copii poate trece prin mişcări. În acest fel ele nu trebuie să pe de rost orice linii.


* The jocul poate fi domolise cu imnuri de Crăciun. Spre exemplu atunci când trei regi aduce darurile lor la Isus, congregatia poate canta "Noi Three Kings." Există circa cinci sau şase imnuri care se va potrivi în bine în acest joc. Productia ansamblu ar trebui să ia aproximativ 30 de minute si este foarte usor de scoate.


* Încercaţi să amestecaţi-o lumină simt cu inima, cu unele glume şi umor. Asemenea try a livra un mesaj de grav ia acasă. Serviciul întreg ar trebui să dureze aproximativ 50 de minute, inclusiv imnuri si cantece.


* A face repetiţii util înainte juca finala. Folositi un cuplu de microfoane la distanţă pentru un sunet clară.


Digital proiector şi peisaj de proiect şi imaginile de pe cadre din lemn va spori calitatea piesei.


* Alt idee ar fi să aibă muzicieni intra în biserică, au un narator spune povestea de Crăciun şi după fiecare citirea o anumită parte, au muzicieni joace imnurile Crăciun diferite.


* Deşi acestea sunt de joc, puteţi avea unii copii acţioneze în anumite părţi referitoare la muzica a fi jucat.

0 comments: