Nightmare înainte de nunta Christmas Cake Toppers

Posted by Jiky at 8:27 PM

Friday, January 22, 2010

Nightmare Before Christmas Tort de nunta
O nunta themed Halloween este un fun umplut de nunta si o Nightmare Before Christmas Tort de nunta scoate în evidenţă faptul că distractiv şi spiritul Crăciunului într-un mod spectaculos. Înainte Wedding Un coşmar Tort de Crăciun vine puneau elaborat sus cu figurinele de Halloween precum Jack, Sally, dr. Finklestein, primarul Halloween oraş şi şmecherie-sau-trio tratarea, Lock, şoc şi Barrel.

Asiguraţi-un coşmar Grand Înainte de Crăciun, cu petrecere de nunta Nightmare următoarele minunat înainte de nunta Tort de Crăciun Toppers.

Baza de toate aceste Nightmare Inainte de nunta de Crăciun Toppers tort este confecţionat din plastic şi de cuplu scheletul este de Polyresin

Halloween Skeleton Cake Topper --

Înălţimea acestui Topper tort înfricoşător este pe cale 8.5 inch la început inimii. Arcul Accent este disponibila in culorile multi. Dantele si flori sunt disponibile în negre, albe sau crema.

Halloween hugging Skeleton Cake Topper --

Inaltimea este de aproximativ 9.5 cm la început inimii. This cake topper is available in orange and black color. "Decoration Happy Halloween" este opţională.

Carcase de Halloween French Kissing Cake Topper --

Aceasta Topper tort este disponibil în portocaliu si culori negru. Acest lucru este poate fi găsit, de asemenea, fără bază.

Halloween toasting Bride & Groom Carcase de Cake Topper --

Aceasta Topper tort este disponibilă şi în portocaliu si culori negru. Culoarea de bowtie panglică de pălărie şi este rosu.

Fake icings like the messy cobwebs, tarantulas, skeleton figurines and the sun, moon and stars make great nightmare cake toppers. Afla mai multe Nightmare înainte de nunta Christmas Cake Toppers Carnavaluri de la site-ul nostru Crăciunului.

0 comments: